1. Općenito o uvjetima prodaje

1. Dr. Rath Health Programs B.V. (nadalje: portal www.hrrath.com) omogućava i posreduje prodaju robe/usluga u ime i za račun Partnera putem Internet stranica www.drrath.hr.

Za sve proizvode sa oznakom Dr. Rath pod pojmom “Partner” podrazumijeva se tvrtka VIDA d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, ovlaštena tvrtka i uvoznik za Dr. Rath proizvode u RH.

2. Partner se obvezuje naručeni proizvod/proizvode isporučiti krajnjem korisniku na najkvalitetniji mogući način, poštujući standarde kvalitete na jednak način koje primjenjuje u svom redovnom poslovanju s kupcima, a prema svojim uvjetima korištenja i prodaje.

3. Portal www.drrath.hr nije vlasnik, niti se nalazi u posjedu proizvoda/usluga koje nudi putem svojih stranica, pa stoga ne može ni biti odgovorna za potencijalne manjkavosti ili bilo kakve druge probleme koji mogu nastati prilikom slanja, transporta ili korištenja proizvoda/usluga koje nudi.

4. Za sve potencijalne probleme vezane uz isporuku ili manjkavost proizvoda/usluga koje Partner pruža odgovoran je isključivo taj Partner. Portal www.drrath.hr ni na koji način ne može biti odgovoran za bilo kakve manjkavosti proizvoda ili usluga koje prodaje putem svojih Internet stranica.

2. Narudžbe proizvoda

5. Narudžbom proizvoda odnosno stavljanjem proizvoda u košaricu i ispunjavanjem Identifikacijskih osobnih informacija na portalu www.drrath.hr slažete se da naručeni proizvodi budu naplaćeni prema odabranom načinu plaćanja u korist i za račun Partnera. Za naplatu prema korisnicima, izdavanje ponuda i računa koje Partner pruža odgovoran je isključivo taj Partner.
Portal www.drrath.hr ni na koji način ne može biti odgovoran za naplatu, izdavanje ponuda i računa za robu/usluge koje prodaje putem svojih Internet stranica.