Drago nam je što želite saznati koje su prednosti i koristi uzimanja dodataka prehrani staničnih hranjivih tvari iz programa Dr. Ratha.

Program staničnih hranjivih tvari Dr. Ratha nudi širok raspon inovativnih i ciljano usmjerenih nutritivnih formula. Te formule sadrže odabrane mikronutrijente koji na poseban način potiču procese metabolizma u tijelu te pridonose njegovu normalnom funkcioniranju.

Program staničnih hranjivih tvari Dr. Ratha u svojim nutritivnim formulama, uz vitamine, minerale i elemente u tragovima, uključuje i bioaktivne biljne tvari (fitobiologika), omega-3 masne kiseline i esencijalne aminokiseline.

Vlastit i neovisan istraživački institut koji zapošljava stručnjake iz različitih područja znanosti sudjeluje u istraživanju i razvoju formula koje sadrže stanične hranjive tvari.

Spoznaja da se o zdravlju našeg tijela odlučuje na razini milijuna tjelesnih stanica od presudnog je značaja za razvoj naših formula.

Posebnu pozornost posvećujemo uzajamnom povoljnom djelovanju hranjivih tvari (sinergiji) na zdrav metabolizam stanica i tijelo u cijelosti.

Pozivamo Vas da se sami uvjerite u kvalitetu našeg programa staničnih hranjivih tvari, kao i u korist njegove primjene.